Koop zonnepanelen met financiering van ZonnepanelenDelen

Opbrengst zonnepanelen hoger dan aflossing en rente samen

 

Mocht je als bedrijf mee willen werken aan de energietransitie en heb je een geschikt dak voor zonnepanelen, dan is er geen drempel meer om een eigen duurzame energie centrale te starten. Vanaf de start profiteer je van zonne-energie uit je eigen zonnepanelen, zonder dat het ten kosten gaat van de financieringscapaciteit van jouw organisatie. Zonnepanelen met financiering: De zonnepanelen betalen zichzelf af en je hebt direct voordeel door een lagere energierekening. Zo kun jij makkelijk zelf de volgende stap zetten in het MVO-beleid.

 

verantwoord ondernemen

Zonnepanelen betalen zichzelf meer dan terug. De overheid heeft er voor gezorgd dat de investering in de zonnepanelen een slimme keuze is. Door een pv-systeem wek je als organisatie zelf groene stroom op en heb je een lagere CO2-voetafdruk. Daarbij zijn je energiekosten direct lager. Is de financiering volledig afgelost dan heb je daarna een afbetaald zonne-energiesysteem dat nog jarenlang mee kan.
Energierekening met zonnepanelen - ZonnepanelenDelen financiering

Zonnepanelen met financiering

Via de financieringsoplossingen van ZonnepanelenDelen kan jouw organisatie – zonder dat het zelf hoeft te investeren – direct eigenaarschap verkrijgen van het zonnepanelensysteem. Het dak van de organisatie benutten zorgt dus direct voor een kostenbesparing.
De financiering en het beheer van het zonne-energiesysteem maken we elke dag weer makkelijker met ZonnepanelenDelen. Met hoogwaardige juridische documentatie en op maat gemaakte software voor het beheer van zonne-energieprojecten. 60 zonne-energieprojecten voor meer dan 100.000 zonnepanelen genieten al van deze voordelen.

Eenvoudig financiering verkrijgen kan gemakkelijk via:
financiering zonnepanelendelen blogpost