werken bij

Openstaande vacatures ZonnepanelenDelen

Marketing communicatie stage


Werken bij ZonnepanelenDelen

Wil je bij een succesvol bedrijf werken die door de Verenigde Naties is genomineerd als UN Momentum for Change lighthouse activity? Die een internationale design award heeft gewonnen voor het design van de ZonneDelen app. Waarvan de oprichter is erkend als jonge groene duurzame ondernemer van het jaar. Bij ZonnepanelenDelen groeien we hard en versnellen we elke dag weer de energietransitie. Bouw jij mee aan het grootste virtuele zonne-energiesysteem van Europa? We hebben samen met onze partners de eerste 150.00 geïnstalleerde zonnepanelen gerealiseerd, nu hebben we jou nodig om daar een miljoen zonnepanelen van te maken. Wij zoeken collega’s die leren, die doen en durven.

Over ZonnepanelenDelen

ZonnepanelenDelen is snelgroeiend, met de missie om de wereld beter te maken. Het probleem van energie ligt niet bij energie zelf. Er valt elk uur genoeg energie op deze aarde voor een heel jaar. De uitdaging zit in de goede financiering van duurzame energie. Wij bouwen aan die oplossing en hebben jou daar bij nodig! 

Wil jij ervaring opdoen in een snel veranderde omgeving, bijdragen aan de energietransitie en echt impact maken? Wil je veel gedaan krijgen, veel ervaringen opdoen en resultaat zien? ZonnepanelenDelen zoekt aanpakkers die mee willen ondernemen.

untitled-design-15

ZonnepanelenDelen heeft het kantoor bij New Energy Docks in Amsterdam-Noord samen met veel andere duurzame startups en bedrijven. Vanuit het kantoor kijken we uit over het IJ. We werken met de nieuwste online tools om het werken voor onszelf makkelijker te maken. We geven iedereen veel vrijheid om zelf de beste oplossing te vinden. Het bevlogen jonge team wil de wereld beter maken en helpen om de grootste virtuele energiecentrale van de toekomst te bouwen. Bouw jij mee? Bekijk hieronder de vacatures!Stories to tell

Marketing communicatie stage

Het is onze visie om samen te bouwen aan de grootste virtuele zonne-energiecentrale van de wereld. Dit doen wij door iedereen de mogelijkheid te geven om te investeren in zonne-energieprojecten via ons platform. Ons verhaal bekend maken en ons concept goed uitleggen. Zie jij jezelf daar aan bijdragen? Wij bieden een marketing communicatie stageplek aan de Amsterdamse IJ oever voor 3-5 dagen per week. Deze stage is voor minimaal 3 maanden. Een perfecte boost voor de start van je carrière.
 
Je zult dan, samen met het team, verantwoordelijk zijn voor:
 • Uitvoeren van het online marketing- en communicatieplan;
 • Meten van respons en activatie;
 • Uitvoeren en beheren van online crowdfunding campagnes;
 • Content schrijven en cureren;
 • Customer Service;
 • Klantonderzoeken;
 • Je eigen goede ideeën uitvoeren.   
Wie jij bent
Je bent enthousiast voor ons duurzame initiatief. Je wilt weten wat er bij jouw doelgroep speelt en daarop zo goed mogelijk jouw marketing en communicatie activiteiten afstemmen.  Je doet. Jij test je aanpak en kan daarop verbeteringen uitvoeren.
 
Je snapt het online media landschap. Het zou mooi zijn als je kan werken met: Photoshop (illustrator), Powerpoint, Keynote, Word, Google adwords/analytics. Je hoeft niet veel ervaring te hebben (met Photoshop scoor je wel bonuspunten) als je de drive hebt om te leren waarderen we dat meer.
Wat bieden wij?
  • Een toffe plek aan het Amsterdamse IJ om impact te maken;
  • De ingang binnen de duurzame (energie) branche;
  • Elk nieuw project zorgt weer – een heel klein beetje – voor een betere wereld;
  • Veel verantwoordelijkheid in een jong en dynamisch team;
  • We zetten in op kwaliteit, van design tot klantenservice.
  • Kans om samen met ons volgende prijzen te winnen!
 • Goede kans op doorgroei naar volledige baan.
Zit je in de eindfase van een HBO of WO opleiding richting marketing of communicatie en beschik je over uitstekende communicatieve vaardigheden? Lijkt het jou interessant om impact te hebben op de wereld? We gaan graag met je in gesprek. Graag dan een e-mail naar Edwin Res op Edwin@zonnepanelendelen.nl. Dank je wel! 

–>