Site icon ZonnepanelenDelen

Impact ZonnepanelenDelen in 2017 dankzij jou

Zonne-energie. Van iedereen. Voor iedereen. 

 

Dat is de doelstelling en dat is waar we elke dag hard aan werken. 2017 heeft dat ook weer dichterbij gebracht. We hebben weer veel nieuwe ZonneDelers mogen verwelkomen die ook zelf zonnestroom opwekken. Er komen meer en meer zonnepanelen te liggen in Nederland, die er anders niet waren gekomen, mede door deze ZonneDelers. Daarbij zijn we met ZonnepanelenDelen hét financieringsplatform voor zonne-energie geworden. Meer dan 50 zonne-energieprojecten gefinancierd en een heleboel die klaar staan voor 2018! 

 

We zijn er nog lang niet met duurzame energie. Maar de verandering heeft ingezet. Windenergie op zee is nu zelfs subsidie loos (netwerkkosten niet meegerekend) en zonne-energie wordt ook steeds meer bereikbaar. Daar liggen externe factoren aan ten grondslag. Dat ligt deels aan het feit dat zonne-energie simpelweg goedkoper wordt. Deels omdat omdat de overheid en het publiek hier zeer positief tegenover staan en deze vorm van duurzame energie willen promoten.

 

Zonnepanelen delen

We maken zonne-energie elke dag steeds beter bereikbaar. Zo hebben we met ZonnepanelenDelen weer duizenden extra klanten verwelkomd en hebben we samen gezorgd dat er weer veel zonnepanelen bij zijn gekomen via de verschillende projecten. Recent is er zelfs een zonne-energieproject – IederZon Amsterdam – gestart die uiteindelijk gaat zorgen voor 41.095 zonnepanelen extra op huurwoningen.

 

Highlights van 2017: 

Duurzame impact in 2018

ZonnepanelenDelen heeft in 2017 zelf veel nieuwe contacten mogen verwelkomen. Veel nieuwe partners, veel nieuwe ZonneDelers en co-financiers. We staan klaar om nog veel meer impact te hebben in 2018. Samen met de co-financiers hebben we nu voor bijna 15 miljoen aan financieringen voor zonne-energie mogelijk gemaakt! We willen deze duurzame impact snel verder vergroten en nog vele zonnedaken extra realiseren.

 

Bedankt aan alle ZonneDelers, duurzame partners en projecteigenaren. Samen verzonnen we Nederland!

 

Goede feestdagen en alvast een gelukkig & duurzaam nieuw jaar!

 

Eimantas, Valentijn, Remco, Merijn, Sven, Sven, Matthijs en Edwin.
Exit mobile version