Nieuw design ZonnepanelenDelen.nl

Met trots lanceren we de nieuwe website! Wij zijn blij. We hebben een nieuw design voor zonnepanelendelen.nl, de website waarin we jullie – alle ZonneDelers die de zonne-energieprojecten mogelijk maken – veel beter laten terugkomen. Daar doen we het voor! Jouw huishouden ook op zonnestroom met een zonnepaneel op een ander dak. Of je nu wel of geen (geschikt) dak hebt.

Alle pagina’s zijn qua kenmerken hetzelfde gebleven alleen hebben we het uiterlijk opgefrist. Daarbij is de nieuwe website verbeterd voor gebruik op tablet en mobiel. Hieronder een screenshot van de nieuwe homepage. Bekijk vooral zelf hoe de website geworden is! We horen graag je feedback terug.

Homescreen zonnepanelendelen

Design verbeterd, structuur hetzelfde

Voor de geïnteresseerde wat er exact is veranderd en verbeterd zetten we dit even op een rij.

Een nieuwe tijd waarin we onszelf verder kunnen profileren als de oplossing om te investeren in zonne-energie van een ander dak nu wij het grootste platform voor zonne-energie van een ander dak zijn. Waarin we zeker de nieuwe bezoekers van onze website mee willen nemen in het ZonnepanelenDelen verhaal.

Wat er exact veranderd is aan de website:

 • Verscherping logo + kleine verandering in kleur
 • Homepage is grondig onder handen genomen met 1 duidelijk verhaal per view en meer ruimte in het design
  • ZonneDelers die terug komen op de website
  • Swipen van de verschillende projecten
  • Video materiaal
  • Bewijslast van de prestaties tot nu toe
 • update projectpagina’s
  • projectpagina’s hebben meer beeld en duidelijker de kleuren van de organisatie
  • Investeringsknoppen op mobiel vind je onderaan de projectpagina
 • Gehele website is geoptimaliseerd voor gebruik op tablet en mobiel

Het gaat om jou!

Wij zijn trots op het resultaat en kunnen niet wachten om je verder te helpen om zelf te verduurzamen via zonne-energie, (spaar)geld duurzaam in te zetten en zo gezamenlijk Nederland verder te ‘verzonnen’.

Mocht je zaken tegen komen op de nieuwe website die beter kunnen dan horen wij dat graag. Je kunt ons bereiken op Edwin@zonnepanelendelen.nl of op 020 435 7547.