Samen Nederland vol leggen met zonnepanelen!

DakDelen van ZonnepanelenDelen breekt financieringsmarkt particuliere zonne-energie open

Iedereen met een geschikt eigen dak kan profiteren van zonne-energie nu financiering hiervoor geen probleem meer is. Zo bewijst het DakDelen project op ZonnepanelenDelen.nl waarbij 31 huishoudens bijdragen aan meer zonne-energie bij een particulier in Haarlem. Door gebruik te maken van crowdfunding is de financiering voor de zonnepanelen bij elkaar gebracht.

Joost uit Haarlem wil zorgen voor meer zonne-energie en heeft een geschikt dak. Door anderen uit te nodigen mee te doen in zijn zonnedak kan hier nu een zonne-energiecentrale worden geplaatst. In drie uur was de financiering voor het zonnedak opgehaald.

projectinfo

DakDeler Joost over ZonnepanelenDelen:

“Na een fikse verbouwing in ons nieuwe huis kon ik zelf helaas net geen zonnepanelen meer financieren. Via ZonnepanelenDelen kan ik direct gaan besparen op mijn energierekening zonder eerst jaren te moeten sparen. Ik vind het een geweldig concept!”

Er worden 8 zonnepanelen geplaatst waarbij de investeerders een duurzaam rendement wordt geboden op basis van de hoeveelheid opgewekte zonne-energie. De prestaties van de zonnepanelen kunnen de investeerders live inzien via de ZonneDelen app.

Dit project laat zien dat iedereen die een geschikt huis heeft geen geldige reden meer heeft om niet zelf een zonnepanelensysteem aan te schaffen. De dak eigenaar heeft direct voordeel met een lagere energierekening en de investeerders krijgen een duurzaam rendement op de inleg. ­­

Zonne-energie. Van iedereen. Voor iedereen.

Wil je zelf ook jouw eigen dak van je woning delen zodat er zonnepanelen geplaatst worden en jij kunt genieten van de voordelen van zonne-energie?
Vul dan in enkele minuten dit intake formulier in. (Ook via mobiel of tablet makkelijk in te voeren).