ZonneDelen zonne-energieprojecten Solisplan ieder binnen 30 minuten uitverkocht

“ZonneDelen uitverkocht voordat we het door hadden”.

In ruim een week tijd zijn door Solisplan 3 zonne-energieprojecten succesvol aangeboden op ZonnepanelenDelen. De belangstelling om mee te doen met de ZonneDelen van deze projecten is overweldigend. De zonnedaken van 245, 320 en 190 zonnepanelen groot kunnen door Solisplan worden gerealiseerd na de succesvolle crowdfunding. Alle projecten hebben in een eerder stadium al een SDE+ beschikking gekregen vanuit de RVO.

Solisplan maakt gebruik van ZonnepanelenDelen om de projecten te financieren. Op deze wijze kunnen de leden van de sportclubs en betrokkenen uit de buurt ook profiteren van de zonnepanelen. De ideale uitkomst voor huishoudens die zelf geen geschikt dak hebben.

ZonneDelen snel uitverkocht

De belangstelling is zo overweldigend groot, dat ieder project binnen 30 minuten was uitverkocht. Het grootste project bij sportcomplex Prins Hendrik in Vught had zelfs de benodigde 82.000 euro in 20 minuten binnen. 208 ZonneDelers uit het hele land profiteren de komende jaren van de zonnestroom van de verschillende daken.

Teun van Sinten van Solisplan:

Middels ZonnepanelenDelen kunnen wij zonnestroomprojecten bij lokale verenigingen en bedrijven perfect financieren. Middels de ontzorging en het samenbrengen van investeerders door ZonnepanelenDelen voor onze projecten kunnen we iedereen betrekken.

Bijvoorbeeld bij sportverenigingen kunnen leden de eigen club steunen met een investering, klein en groot. Daarmee verhogen we niet alleen rendement op het geld van de leden, maar ook de betrokkenheid met hun vereniging. Dit geldt ook voor lokale bedrijven die op dezelfde wijze bijvoorbeeld hun dak willen verduurzamen.”

Na de crowdfunding zal Solisplan volledig ontzorgd worden in het beheer en de uitbetaling van de zonne-energieprojecten. Via een online monitoringsysteem zijn de projecten via een eigen dashboard bij te houden en kunnen de crowdfunders in het project gemakkelijk op de hoogte worden gehouden van de persoonlijke opbrengst en kunnen zij eenvoudig worden uitbetaald.

De zonnedaken, Solisplan van Assche met een vermogen van 69,9 kWp, Solisplan Prins Hendrik van 84,8 kWp en Solisplan GymXL van 50,4 kWp worden in februari tot en met april 2017 opgeleverd.