Eén plek voor de financiering, monitoring en beheer van zonne-energieprojecten

ZonnepanelenDelen breidt ecosysteem verder uit

Vandaag lanceert ZonnepanelenDelen één centrale plek voor de financiering, monitoring, beheer en administratie van zonne-energieprojecten. Door de volledige focus op zonne-energie heeft ZonnepanelenDelen het ecosysteem voor deze vorm van duurzame energie verder versterkt. Zonne-energieproject eigenaren kunnen zo de zon én het ZonnepanelenDelen platform voor zich laten werken. 

Nadat zonne-energieprojecten financiering hebben aangetrokken via ZonnepanelenDelen krijgen zij toegang tot dit beheersysteem voor zonne-energieprojecten. Daarbij is het vermogen en de opbrengst van het PV-systeem live te zien, wordt automatisch de PR (performance ratio) berekening uitgevoerd op basis van een referentie cel op het PV-systeem en een KNMI-weerstation in de buurt.

Zonne-energie ecosysteem

ZonnepanelenDelen lanceert met het dashboard de centrale plek voor zonne-energieproject eigenaren, zonne-energie installateurs en de betrokken energieleveranciers. Projecten die financiering hebben aangetrokken via ZonnepanelenDelen krijgen automatisch toegang.

Elke partij heeft een uniek dashboard dat voor elke rol anders is, waarbij administratie, contracten, schoonmaak, onderhoud en betalingen worden vastgelegd en gedocumenteerd.

ZonnepanelenDelen biedt via dit dashboard voor projectontwikkelaars, energiecoöperaties en MKB-bedrijven de ideale service om, met zo min mogelijk managementtijd, zonnestroom te produceren. Voor lokale energie coöperaties is dit de centrale plek om – ongeacht veranderingen in het bestuur van de coöperatie – alle administratie en documentatie van een zonne-energieproject goed op orde te hebben en te houden.

ZonnepanelenDelen dashboard voor financiering, beheer en monitoring van zonne-energieprojecten

Vergroten impact zonne-energie

Met het dashboard zet ZonnepanelenDelen weer een belangrijke stap om te zorgen voor meer zonne-energieprojecten in Nederland. Alle geschikte daken moeten de komende jaren omgevormd worden tot kleine energiesystemen en daar draagt ZonnepanelenDelen graag aan bij met haar oplossingen.


ZonnepanelenDelen zet zich elke dag weer in om zonne-energie bereikbaarder te maken.

Zonne-energie. Van iedereen. Voor iedereen.

Doe in 2 minuten een financieringsverzoek voor jouw zonne-energieproject en krijg binnen 24 uur een voorstel retour.
Heb je vragen over onze service voor zonne-energieprojecten neem dan contact op met Matthijs Olieman op 020 – 4357547 of op matthijs@zonnepanelendelen.nl