ZonnepanelenDelen breekt grens van 10 miljoen euro

Via het platform van ZonnepanelenDelen zijn voor meer dan 10 miljoen euro aan zonne-energieprojecten gefinancierd. Via het ZonnepanelenDelen platform zijn 49 succesvolle crowdfunding projecten gerealiseerd voor in totaal 5,6 miljoen euro, samen met de co-financiering staat er zo meer dan 10 miljoen euro in het online dashboard. 

De projecten op ZonnepanelenDelen zijn met meerdere co-financiers mogelijk gemaakt. Onder andere de ASN Bank en Rabobank hebben de duurzame impact van crowdfunding vergroot bij zeven zonne-energieprojecten.

ZonnepanelenDelen maakt het voor derden zo makkelijk mogelijk om zonne-energieprojecten te realiseren. Van financiering tot beheer van het project wordt de eigenaar volledig ontzorgd. Dit is een perfecte oplossing voor agrarische bedrijven, sportstadions, logistieke gebouwen, lokale energiecoöperaties en zonne-energieprojectontwikkelaars zoals Dutch Renewergy, LENS, Solaris Industria en Solisplan.

Projecten die gefinancierd zijn via het platform krijgen toegang tot de omgeving waarbij zij altijd live inzicht hebben in de zonnestroom productie prestaties van het project, de administratie correct kunnen bijhouden van de financiering, direct zicht op de energie marktprijzen en perfect overzicht hebben op de data voor schoonmaak en onderhoud van het pv-systeem.

ZonnepanelenDelen werkt er elke dag hard aan om te zorgen dat alle Nederlandse daken die geschikt zijn voor zonnepanelen ook zo snel mogelijk zonne-energie kunnen gaan produceren.
ZonnepanelenDelen dashboard voor financiering, beheer en monitoring van zonne-energieprojecten


Wil je ook financiering voor jouw Zonnedak? Neem dan snel contact op!
Lees de case beschrijvingen van organisaties die al succesvol het eigen dak hebben verduurzaamd én de energiekosten omlaag hebben gebracht.

  • De Kleinstesoepfabriek in Leek:

    Er is ondersteuning op alle niveaus voor het financieren én bouwen van de zonne-energie-installatie.”

  • Dutch Renewergy:

    ZonnepanelenDelen is een prachtig bedrijf. Het is prettig zaken doen met hen.

  • Solisplan:

    “Middels de ontzorging en het samenbrengen van investeerders door ZonnepanelenDelen voor onze projecten kunnen we iedereen betrekken.”