Help mee – krijg een zonnepaneel cadeau als jij een geschikt dak aanlevert

Met ZonnepanelenDelen willen wij zo snel mogelijk zorgen dat zonne-energie voor iedereen beschikbaar komt. Net zoals vele ZonneDelers dat willen en elk nieuw zonne-energieproject mogelijk maken door hun bijdrages. Nu zijn nog vele daken van organisaties onbenut, terwijl daar prima zonne-energie kan worden opgewekt. Dat is zonde! Dus willen wij graag de kracht van het ZonnepanelenDelen netwerk benutten. Help mee en krijg een zonnepaneel cadeau!

Lever jij een project aan en wordt dat project uiteindelijk gerealiseerd via ZonnepanelenDelen en haar partners, dan krijg jij ZonneDelen ter waarde van een zonnepaneel in het project!

Daken benutten voor zonne-energie

Er zijn veel mensen verbaasd over de vele lege daken die wij in Nederland hebben. Wij ook. Daar willen we graag wat aan doen. Deze daken willen we graag omvormen tot zonnedaken.

Er zijn talloze rapporten over het potentieel van zonne-energie van daken in Nederland. De rapporten (PBL – DNGVL, Deloitte, Zonatlas, Sungevity) verschillen nogal met wat het maximum zou kunnen zijn in Nederland; van 16 GWp tot 66 GWp. Terwijl er eind 2017 in Nederland (dak, land, water) 3 GWp aan vermogen is geïnstalleerd via zonnepanelen. De praktijk is dat er simpelweg veel moet gebeuren. Het liefst zo snel mogelijk. En dat kan.

Weet jij een organisatie die een geschikt dak heeft voor minimaal 250 zonnepanelen? Het bedrijf waar je werkt, een agrariër in de buurt, het distributiecentrum van jouw leverancier of op het zorgvastgoed van jouw familie? Meld de organisatie dan aan! Word dit project uiteindelijk via ons gerealiseerd dan krijg jij een geheel zonnepaneel cadeau.

Aanmelden potentieel zonnedak

Wij komen graag in contact met organisaties die een groot dak (minimaal 600m² of minimaal geschikt voor 250 zonnepanelen) hebben en die graag zonnepanelen willen. Zij kunnen een zonnedak verkrijgen door het eigen dak beschikbaar te stellen, zoals al vele andere organisaties dat inmiddels hebben ervaren, zie bijvoorbeeld de zonne-energieprojecten van  Greve Banden, Oostland Company, Kleinstesoepfabriek of Nissan Motor Parts Centre.

zonne-energie projecten ZonnepanelenDelen succesvol

Er zijn enkele voorwaarden waar het potentiële project aan moet voldoen, anders kan dit duurzame project simpelweg niet gerealiseerd worden:

  1. Er kan een recht van opstal gevestigd kunnen worden voor de looptijd van het project (veelal 16 jaar);
  2. Er is een grootzakelijke aansluiting op de locatie aanwezig zijn (groter dan 3*80 ampère);
  3. Het project moet een omvang hebben van minimaal 250 zonnepanelen;
  4. Je hebt een contactpersoon in de organisatie die ons verder kan helpen.

Wij willen zo snel mogelijk zo veel mogelijk zonne-energie in Nederland realiseren, dus we vragen je alleen goed geschikte daken door te sturen.

Gegevens die wij nodig hebben:

  1. Jouw contactgegevens (naam, telefoon, email);
  2. Jouw relatie tot de organisatie;
  3. Gegevens (naam, adres, telefoon, email) van de organisatie.

Heb je al deze gegevens bij de hand? Druk dan op start, en vul dit in en verdien extra zonne-energie! Alvast bedankt voor het meedenken, namens ZonnepanelenDelen en heel Nederland!