Zonnepanelendelen Kantoor

Webinar: kijkje achter de schermen bij Zonnepanelendelen

Bij ZonnepanelenDelen investeer je in zonne-energieprojecten. Sinds 2014 kun je participeren in zowel zonnedaken als zonneparken op ons platform. De perfecte mogelijkheid om zo zelf direct te investeren in groene stroom en jouw vermogen duurzaam in te zetten. In dit webinar lichten we graag meer over ZonnepanelenDelen toe, op aanvraag van de huidige ‘ZonneDelers’.

Dit eerste webinar, met een kleine selectie investeerders op ons platform, over de motivatie om te starten met ZonnepanelenDelen en er te gaan werken.

Waarom zonne-energie zo gigantisch logisch is om te doen. Maar er toch veel werk verzet moet worden om zonne-energieprojecten daadwerkelijk te realiseren.

Wat er bij komt kijken om een zonne-energieproject te lanceren op ons platform: welke (kwaliteits)controles en overeenkomsten daar allemaal bij komen kijken en nog veel meer.

Introductie ZonnepanelenDelen

In de webinar van 45 minuten host Floor Bauduin (Communicatie manager) de sessie, waarbij Sven Pluut (oprichter van ZonnepanelenDelen) en Edwin Res (Marketing Manager) antwoord geven op de vragen. Veel kijk plezier!

Nieuwe webinars op komst!

Dank voor de positieve reacties op dit webinar, we zullen hier snel een vervolg aan zullen geven met andere onderwerpen en direct voor iedereen beschikbaar, waarbij we hopelijk ook de vragen behandelen waar wij nu geen tijd voor hadden.