ZonnepanelenDelen verwelkomt 5.000ste ZonneDeler!

Zonne-energie buiten het eigen huis steeds populairder

Steeds meer huishoudens investeren in zonnepanelen op een ander dak. Hierdoor wekken zij zelf zonne-energie op én is men beschermd tegen mogelijke prijsstijgingen in de toekomst. Op ZonnepanelenDelen hebben we de 5.000ste ZonneDeler mogen verwelkomen in het project Zonnedak Bloemen

Een mijlpaal waar we trots op zijn bij ZonnepanelenDelen. Tegelijkertijd willen we zorgen dat we nog veel meer huishoudens kunnen laten profiteren van de zon. Dat maken we eenvoudig door elk project op te delen in zogenaamde ZonneDelen. Daarmee investeer je in de opwek van een deel van het project.

ZonneDeler

ZonneDelers investeren eenmalig, en dan is het vervolgens profiteren van de kracht van de zon. Want alle lopende projectkosten zijn direct gedekt tijdens de investering in de ZonneDelen door de opbrengsten vanuit het pv-systeem. ZonneDelers krijgen eenmaal per jaar de ZonneRente uitgekeerd op het moment in het jaar dat ook de ZonneDelen zijn uitgegeven.

Wat begon met de eerste ‘collectieve’ zonnepanelen op het voetbalstadion van FC Groningen is nu uitgegroeid tot hét platform om in zonne-energie te investeren. Met altijd inzicht in de eigen zonnestroom productie, samenwerkingen met projectontwikkelaars, energieleveranciers en financiële partijen. Door de hoge kwaliteit van de juridische contracten kunnen we ook steeds beter laten zien, nu ook enkele projecten tegenslag hadden, hoe veilig het is om te investeren in zonne-energieprojecten.

Welkom ZonneDeler 5.000. Dank je wel 4.999 ZonneDelers die al eerder veel meer zonnepanelen in Nederland hebben mogelijk gemaakt! We zitten nu op 68 succesvolle zonne-energieprojecten, op naar nog veel meer zonne-energie. Samen ‘verzonnen’ we Nederland!

Duurzame impact

Trots kijken we dan ook altijd naar de kWh-teller bij ons op de website. De teller laat zien hoeveel schone energie er is opgewekt met alle zonne-energieprojecten bij elkaar. Alle projecten samen hebben samen al meer dan 8.000.000 kilo CO2-uitstoot bespaard op moment van schrijven. Samen werken we zo hard aan de verduurzaming van – te beginnen – Nederland.

Als we dan zulke reacties terug krijgen van de ZonneDelers op het platform blijven wij hard ons best doen om te zorgen dat we het nog beter gaan doen:

ZonneDelers over ZonnepanelenDelen


Ook investeren in zonne-energie van een ander dak? Vrijblijvende voorinschrijving is in 60 seconden geregeld op https://www.zonnepanelendelen.nl/voorinschrijving