Het zonnigste cadeau nu direct te koop

Een zonnige toekomst cadeau geven kan nu. De shop om ZonCadeaus aan te schaffen staat online op https://shop.zonnepanelendelen.nl/. Met een ZonCadeau geef je een heel bijzonder cadeau én lever je actief een bijdrage aan de energietransitie in Nederland. Win-win dus. Met een ZonCadeau investeer je in zonne-energie in Nederland en profiteert de ontvanger van de zonnige opbrengsten. Een cadeau aan de toekomst.

Het ZonCadeau is nu eenvoudig te bestellen. In de webshop zijn twee varianten mogelijk:

  1. Met prachtige verpakking, tegen een kleine meerkosten, om het cadeau fysiek te kunnen overhandigen.
  2. Of volledig digitaal; waarbij je natuurlijk nog wel een persoonlijk berichtje kunt vermelden.

Dat doen we per ZonneDeel à 25 euro – of een veelvoud daarvan.

Zoncadeau: Duurzaam cadeau voor de toekomst

Zoek je dus een cadeau voor je duurzame vriend(in), de milieubewuste buren, je ‘groene’ collega of familielid? Of als bedankje voor vrijwilligerswerk, het meedoen met een onderzoek of als prijs bij een quiz? Of simpelweg een duurzame prikkel aan je medewerkers om hen na te laten denken over de duurzame ambities van jouw organisatie.

Eigenlijk is er altijd wel een reden om een ZonCadeau te geven. Het is leuk voor de ontvanger en goed voor de wereld. Met het ZonCadeau zit je altijd goed.

Koop nu via de webshop!


Wil je een grote oplage bestellen of heb je speciale wensen? Neem dan contact met ons op via support@zonnepanelendelen.nl.