Betere inzichten in jouw investeringen in zonne-energie

Super zonnig nieuws! Ons nieuwe dashboard van ZonnepanelenDelen is beschikbaar voor al onze investeerders. Uniek in Europa: Jij ziet direct wat jouw investeringen opleveren aan zonne-energie. 

Onze ontwikkelaars hebben de afgelopen maanden hard gewerkt en de resultaten daarvan zijn voor jullie nu eindelijk zichtbaar. Ons nieuwe dashboard hebben we in een hedendaags jasje gestoken en voorzien van vele nieuwe functies. Hiermee stroomlijnen we onze apps, want in plaats van de losse mobiele ZonneDelen app en MijnStroom, hebben we nu één hub die op alle apparaten (desktop/ mobiel/ tablet, iOS en Android) altijd is te bereiken.

Sprong voorwaarts

Onze ontwikkelaars hebben de afgelopen maanden hard gewerkt en de resultaten daarvan zijn voor jullie nu eindelijk zichtbaar. Ons nieuwe dashboard hebben we in een nieuw design gestoken en voorzien van vele nieuwe functies. Dit is onderdeel van één van de vele stappen die wij zetten om de dienstverlening naar investeerders in zonne-energie verder te verbeteren. Daar vertellen we binnenkort meer over!

Betere overzichten en meer inzichten

In dit nieuwe dashboard houden we de inzichten uit de oude MijnStroom en de ZonneDelen app, daar bovenop hebben we veel betere inzichten per project, onder andere:

  • Het openstaande nominale bedrag van de obligaties.
  • kWh-productie totaal en per project. (Live en historische gegevens)
  • De looptijd en volgende rentedatum
  • Uitbetalingen per project.  
  • Projectdocumentatie
  • Als van toepassing: de samenwerkende energieleverancier. 

Ook is het makkelijker om de opbrengst van je ZonneDelen in te zien door de verbeterde grafieken, en om te schakelen tussen projecten als je in meerdere projecten hebt geïnvesteerd. 


We rollen dit gefaseerd uit, dat betekent dat je nu de optie hebt om naar het nieuwe dashboard te gaan nadat je hebt ingelogd op het huidige MijnStroom. In een later stadium kom je direct op dit verbeterde dashboard.

We ontvangen graag je commentaar

Kijk rond en zie hoeveel kWh je hebt opgewekt vandaag met deze zonnige dagen. Heb je verbeterpunten, werkt iets niet zoals het zou moeten? Dan horen we dat graag terug via de feedback knop op het dashboard zelf.

Wees lief voor onze ontwikkelaars in je commentaar. We zullen alle punten serieus bekijken en van reactie voorzien. Dank aan de beta-users voor alle terugkoppeling die we al eerder hebben ontvangen.