kracht van de zon

De kracht van de zon

‘Soms zie je mij niet, maar ik ben er altijd.’ Bij ZonnepanelenDelen zien we de kracht van de zon en hebben we al sinds 2014 de absolute focus gelegd op haar energie. Omdat de zon een zeer betrouwbare langetermijnpartner is die ons gratis energie geeft.

We rekenen op haar. En dat is nodig. De klimaatwetenschappers hebben het duidelijk gemaakt met het laatste IPCC-rapport. Wij moeten zo snel mogelijk naar een duurzaam energiesysteem. En zonne-energie speelt daarin een cruciale rol.

Want de zon geeft ons genoeg energie voor iedereen. Als wij haar goed opvangen en slim gebruiken. Door te investeren in nieuwe zonne-energieprojecten zorgen we samen voor een duurzamer energiesysteem. Dat is heel eenvoudig. Het levert stabiel rendement en draagt bij aan een beter milieu. Zo investeer je in jouw toekomst en die van volgende generaties.

Zonne-energie werkt. Met steeds betere zonnepanelen, door slimmer gebruik van de energie en doordat steeds meer locaties duurzame energieproducent worden. Op moment van schrijven hebben we met ZonnepanelenDelen al bijna 150 zonne-energieprojecten in Nederland gerealiseerd, met al meer dan 400 miljoen kWh productie. Duurzaam, groen en dichtbij. Zoals we dat het liefste willen.

ZonnepanelenDelen straalt door de kracht van de zon

We zijn trots op wat we hebben neergezet: een nieuwe duurzame investeringscategorie met betrouwbare, voorspelbare rendementen.

Zo zorgen we samen voor meer zonne-energie in Nederland.

Met hele grote dank aan Laurens Hulshof en onze Floor Bauduin voor de videoproductie.