Uit je Eigen Dak

We hebben weer een nieuw zonnedak op ons platform live staan waarin u kunt investeren! De mensen achter Uit Je Eigen Stad zijn op zoek naar kapitaal om een zonnedak aan te schaffen. Zodat ze naast alles wat zij al lokaal produceren voor het eigen restaurant nu ook de stroom duurzaam kunnen ‘produceren’. En daar plukt u de vruchten van! Bekijk het filmpje!

Duurzaam zonnedak

We hebben al een mooi succes gehad op ons platform met boer Digni van den Dries van BioRomeo, dat willen we nu herhalen bij de stadsboeren uit Rotterdam. Uit Je Eigen Stad wil graag 276 zonnepanelen aanschaffen en hier een gezamenlijke effort van maken door gebruik te maken van crowdfunding. Zo wordt Uit je Eigen Stad meer duurzaam én kunt u duurzaam investeren en een mooi rendement met goed gevoel behalen. Hierbij garandeert de gemeente Rotterdam de afname van de stroom over de gehele looptijd en kunt u met GreenChoice nog een extra voordeel halen.

Over Uit Je Eigen Stad

Met 2 hectare (20.000 m2) is Uit Je Eigen Stad een van de grootste stadsboerderijen van Europa. Een bijzondere plek in het Vierhavensgebied in Rotterdam, waar alle stadsbewoners voedsel en de productie ervan kunnen zien, ervaren en proeven. Op de stadsakker verbouwen ze groenten, en ze hebben eigen kippen en eieren. Verder kweken ze op de boerderij paddenstoelen, meervallen en tilapia vissen. Al deze producten worden gebruikt in hun eigen restaurant.

150529 UYES Beeld 1
Hopelijk kunt u daar samen met de zon extra power aan geven! Investeer nu in het zonnedak van Uit Je Eigen Stad!