Zonnedak BCS Harderwijk - crowdfunding voor 982 zonnepanelen

Nieuwe investeringskans in Zonlease 1 B.V.

Investeer in zonnedaken in Nederland. Met een investering in Zonlease 1 B.V. zorg jij voor meer middelgrote zonnedaken. Zonlease 1 B.V. Is opgericht in januari 2021 met als doel om financial leaseovereenkomsten af te sluiten met eigenaren van zonne-energie installaties. In januari 2021 is de eerste tranche aan obligaties succesvol gesloten. Binnen twee dagen was dit een succes. De tweede tranche is zojuist geopend via Zonlease T2 voor maximaal 1 miljoen euro. In dit blog artikel een status update over de ontwikkelingen bij Zonlease 1 B.V en waarom jij met jouw investering zo zorgt voor meer zonne-energie in Nederland.

Goede oplossing voor middelgrote zonnedaken

Er is zeer veel vraag naar deze vorm van financiering voor zonnedaken met SDE+ subsidie. Doordat financiering verder vereenvoudigd is, realiseren we meer zonne-energieprojecten. In totaal zijn er 54 leads voor Zonlease binnen gekomen voor een totaal volume van 9.407.000 EUR.

Er is sinds de hele korte periode dat Zonlease gestart is één getekende overeenkomst en voor een portfolio van 9 projecten met een waarde van 1,4 miljoen zijn we in ver gevorderde onderhandeling. Met dit snelle succes starten we nu vol vertrouwen tranche twee.

Gezekerde senior obligaties

Dit zal gaan via de uitgifte van gezekerde senior obligaties. Via Zonlease 1 B.V. is eerder 1 miljoen euro financing verzorgd. De projectdocumentatie met alle details over deze investeringskans staat online.

Online Q&A terug te kijken

In een online Q&A geeft Merijn van de Ven van ZonnepanelenDelen toelichting op deze propositie, de achtergrond, waarom deze financiering nodig is en welke voordelen het heeft voor bedrijven met een geschikt dak voor zonnepanelen.

In deze video van 18 minuten geven we meer achtergrond hieronder:

Met Zonlease maken we het voor ondernemers eenvoudiger om een zonnedak te realiseren op het eigen gebouw. Doordat we drempels hebben weggenomen, werken met betrouwbare partners, zorgen we voor meer zonne-energie in Nederland.

Investeer in zonnedaken

Wil je ook investeren in een portfolio van zonnedaken via senior gezekerde obligaties? Investeer dan nu in Zonlease 1 B.V.