Solarverhuur

Nieuwe investeringskans via ZPD PRO: Solarverhuur B.V.

Binnenkort start de financiering voor Solarverhuur B.V. via ZPD PRO. Dat betekent kortlopende obligaties met een vast rendement, waarmee gezorgd wordt voor meer zonne-energie in Nederland. Solarverhuur richt zich op particulieren die op deze wijze direct energiekosten besparen door zelf duurzame energie op te wekken vanaf het eigen dak.

solarverhuur

Één van de initiatiefnemers, Peter Marsman, heeft veel ervaring in de lease-markt en heeft al een mooie portefeuille aan zonne-energiesystemen opgebouwd. Om deze te financieren zoekt Solarverhuur nu 400.000 euro. Nadat de portefeuille is uitgebouwd en het volume groot genoeg is, zal deze geherfinancierd worden en zullen de obligaties worden afgelost.

Solarverhuur ontwikkelt, levert, financiert en plaatst zonne-energiesystemen. Zij verhuren deze zonnepanelen aan hun klanten voor een vast bedrag per maand. Zo kunnen woningeigenaren met een geschikt dak profiteren van groene stroom, maar hebben ze niet in één keer hoge aanschafkosten. Middels hun verhuurconcept draagt Solarverhuur bij aan het reduceren van de CO₂-uitstoot en verlagen zij de maandlasten van hun klanten op de stroomrekening.

Solarverhuur B.V. zal het opgehaalde bedrag gebruiken om zonne-energieprojecten op daken van woningen in Nederland te ontwikkelen met een omvang van circa €4.000 – €8.000 per systeem.

Elk dak benutten voor zonne-energie

Met ZonnepanelenDelen lag de focus op de vele bedrijfsdaken die we via financiering willen voorzien van zonnepanelen. Zo zijn al meer dan 110 zonnedaken gerealiseerd. Daarnaast hebben we eerder al zonnepanelen gefinancierd voor VvE’s en particulieren bij woningbouwcorporaties via Iederzon (via 12 tranches al 2.643.000 euro gefinancierd via uitgifte van ZonneDelen). Nu hebben we een concept die dit uitvoert bij particulieren.

Zo hebben we steeds meer daken in Nederland die we via ons platform voorzien van zonnepanelen! Groot en klein, op dak, op water, op land. Overal waar de mogelijkheid is om zonne-energie op te vangen, moeten we die gebruiken voor de benodigde energietransitie.

aanbieding via ZPD PRO

Solarverhuur haalt financiering op via ZPD PRO.

Speciaal bij dit project:

  • Vaste rente van 4% per jaar
  • Korte looptijd van 3 jaar
  • Er kan geïnvesteerd worden vanaf 2.500 euro.
  • Gratis obligatie t.w.v. €25 voor de eerste 20 investeerders

Via ZPD PRO is eerder al 3 miljoen euro gefinancierd voor ZonLease 1 B.V.

Binnenkort start de financiering voor Solarverhuur. Doe direct een vrijblijvende voorinschrijving en we brengen je op de hoogte zodra de projectdocumentatie online staat. Of bekijk de projectpagina voor meer informatie.