zonnedak via zonlease

Update en nieuwe investeringskans ZonLease

Draag ook bij aan een duurzamer Nederland en profiteer! Met een investering in Zonlease 1 B.V. investeer je in een portfolio van middelgrote zonnedaken tegen een vaste rente. Zonlease 1 B.V. is opgericht in januari 2021 met als doel om financial leaseovereenkomsten af te sluiten met eigenaren van zonne-energie installaties. Inmiddels zijn de eerste twee tranches aan obligaties succesvol gesloten. In dit blog een update over de ontwikkelingen bij Zonlease 1 B.V en een nieuwe investeringskans.

De OPLOSSING VOOR MIDDELGROTE ZONNEDAKEN

ZonLease is voor zonnedaken met SDE+ subsidie vaak een goede financieringsoplossing. Sinds de start van ZonLease is er al voor zeven zonnedaken een leaseovereenkomst getekend, voor een totale waarde van 1,5 miljoen euro. Daarnaast zijn we in ver gevorderde onderhandeling van de leaseovereenkomsten voor nog eens 2,2 miljoen euro. We starten daarom binnenkort met de derde tranche van Zonlease 1 B.V.

Bouwfoto’s van zonnedaken die worden gefinancierd via Zonlease 1 B.V.

NIEUWE INVESTERINGSKANS ZonLease

De nieuwe investeringskans gaat via de uitgifte van gezekerde senior obligaties. Via Zonlease 1 B.V. is via twee eerdere tranches al 2 miljoen euro financiering verzorgd. De projectdocumentatie met alle details over deze nieuwe investeringskans vind je hier.

Investeer in zonnedaken

Met Zonlease is het voor ondernemers heel eenvoudig om een zonnedak op hun eigen gebouw te realiseren. Doordat we alle drempels hebben weggenomen en werken met betrouwbare partners, zorgen we voor meer zonne-energie in Nederland. Wil je ook investeren in een portfolio van zonnedaken via senior gezekerde obligaties?

Investeer dan vanaf 6 augustus 12:00 in de derde tranche van Zonlease 1 B.V.